ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ένταση και οργή στα δικαστήρια για το άγριο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στη φυλακή οι δράστες

Ένταση και οργή στα δικαστήρια για το άγριο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Στη φυλακή οι δράστες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο καθ`ομολογία δράστες για την ανθρωποκτονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας κατά την απολογία τους, το πλήθος λίγο έλειψε να τους λιντσάρει.

Χωρίς να κάνουν καμία δήλωση και φορώντας κουκούλες οδηγήθηκαν κάτω αυξημένα μέτρα ασφαλείας του εισαγγελέα Κορίνθου από το αστυνομικό τμήμα Μεγάρων όπου κρατούνταν ίδιο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας αποδοκίμασε τους δράστες. Ο σύζυγός της δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Μετά την απολογητική διαδικασία που κράτησε τρεις ώρες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι και δόθηκε εντολή να οδηγηθούν σε κατάστημα κράτησης. Η δικηγόρος τους δήλωσε ότι οι δράστες μετανιώσει για την πράξη τους απόπειρα ληστείας και ένα τροχαίο ατύχημα. Να κλέψουν την αλυσίδα της γυναίκας όχι να τη σκοτώσουν. Έκαναν λάθος ως οδηγοί, δεν είδαν τη γυναίκα και την πάτησαν.

Η δικηγόρος της οικογένειας ευχαρίστησε εκ μέρους τους τις αστυνομικές αρχές για τις έρευνες και την ταχύτατη διαλεύκανση της δολοφονίας της γυναίκας και την απονομή Δικαιοσύνης.

Οι δράστες 28 και 26 χρόνων έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες.

Δείτε επίσης το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Βήμα – βήμα η αίτηση στο koinonikomerisma.gr – Έτσι θα πάρετε τα 700 ευρώ

Νέες ταυτότητες - Τέλος ΑΜΚΑ και ΑΦΜ: Ένας αριθμός για όλα - Δείτε τι αλλάζει

Σχετικές ειδήσεις