ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν σκανδαλώδης», λέει δικηγόρος της πολιτικής αγωγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν σκανδαλώδης», λέει δικηγόρος της πολιτικής αγωγής
Intime News

«Η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν σκανδαλώδης και πρέπει να σημάνει συναγερμό για κάθε δημοκράτη πολίτη»,  αναφέρει ο Θανάσης Καμπαγιάννης δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αντιδρώντας στην πρόταση της εισαγγελέως της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αδαμαντίας Οικονόμου για απαλλαγή όλων των πρώην βουλευτών.  

«Ήταν τόσο ακραία η πρόταση στο περιεχόμενό της που ένα μόνο μπορεί να είναι το συμπέρασμα: Κύκλοι του βαθέως κράτους - έως και παρακράτους - που τα προηγούμενα χρόνια συγκάλυπταν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, με προσβάσεις στην Εισαγγελία και σε συνεννόηση με τη ναζιστική συμμορία, επιχειρούν το ξέπλυμα της εγκληματικής οργάνωσης και την ολική επαναφορά της Χρυσής Αυγής στους δρόμους και στο πολιτικό σύστημα. Η εισαγγελέας της έδρας εμφανίστηκε σήμερα ως το ομιλούν εργαλείο αυτού του σχεδιασμού», σημειώνει ο κ. Καμπαγιάννης.

«Τα θύματα και οι υπερασπιστές τους στεκόμαστε πλέον μόνοι απέναντι στο δικαστήριο χωρίς τη συνδρομή της εισαγγελικής αρχής. Το δικαστήριο είναι αρμόδιο να αποφασίσει», καταλήγει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ρoή Ειδήσεων