ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Δείτε τι κάνει σήμερα το «μοντέλο με την κοκαΐνη»

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Δείτε τι κάνει σήμερα το «μοντέλο με την κοκαΐνη»
Intime News

Νέα σελίδα στη ζωή του μοντέλου που πέρασε 17 μήνες σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ καθώς στην κατοχή της είχαν βρεθεί 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο κύριος Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μίλησε στο Star για την καινούργια ζωή της νεαρής κοπέλας, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, ενώ όπως ο ίδιος αποκάλυψε το πρώην μοντέλο, βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, τη Μυτιλήνη και έχει κάνει ήδη μια καινούργια αρχή στη ζωή της.

Όπως είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, «η Ειρήνη αθωώθηκε αμετάκλητα, γύρισε στην Μυτιλήνη, είναι μαζί με τους γονείς της με τον μικρό της αδερφό τον Ταξιάρχη. Χρωστάω μία επίσκεψη στον πατέρα της, τη μητέρα της και την Ειρήνη ίσως μες στον Ιούλιο. Είναι καλά, δούλεψε για κάποιο διάστημα σε ένα καφέ, τώρα κοιτάει και τα επόμενα της βήματα. Είναι πολύ καλά».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδές της η 21χρονη Ειρήνη, ο κ. Κεχαγιόγλου απάντησε «Θέλει να δουλέψει δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη εάν καταδικαζόταν θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε».

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Τα τελευταία νέα για την υγεία του