ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία Μακρή: Τι είπε στην Βικτώρια Καρύδα ο δεύτερος κατηγορούμενος

Δολοφονία Μακρή: Τι είπε στην Βικτώρια Καρύδα ο δεύτερος κατηγορούμενος
INTIME NEWS

Με την απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη (3/9) η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή το 2018 στην περιοχή της Βούλας.

«Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο». Με τα λόγια αυτά και απευθυνόμενος στη Βικτώρια Καρύδα, ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες.

Ο 36χρόνος κατηγορούμενος επικαλέστηκε στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τον ίδιο ισχυρισμό με τον συγκατηγορούμενο αδελφό του, πως ήρθαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018 προκειμένου να εξετάσουν τις δυνατότητες που είχαν για να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Για την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας του επιχειρηματία ανέφερε πως βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη.

«Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα» τόνισε ο κατηγορούμενος στο τέλος της απολογίας του.

Η δίκη θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη προκειμένου να προτείνει ο εισαγγελέας επί της ενοχής ή όχι των δύο κατηγορουμένων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΣΤΑΤ: Ύφεση - ρεκόρ 15,2% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020