ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Folli Follie: Προφυλακιστέοι οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Υπόθεση Folli Follie: Προφυλακιστέοι οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους, πατέρας και γιος πήραν το δρόμο για τη φυλακή - Ελεύθερη η μητέρα, Καίτη Κουτσολιούτσου.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους, ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης.

Ειδικοτερα πατέρας και γιός οδηγούνται στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη της 35ης τακτικής ανακρίτριας, Κωνσταντίνας Αλεξοπούλου και του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, Νίκου Ορνεράκη.

Αντίθετα, ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Καίτη Κουτσολιούτσου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Κουτσολιούτσου αφέθηκε ελεύθερη με υψηλή εγγυοδοσία που φτάνει τις 100.000 ευρώ. Ακόμη της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα.

Η ίδια στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του γιου της Τζώρτζη και του συζύγου της Δημήτρη ξέσπασε σε λυγμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια των απολογιών τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί ενώ κατέθεσαν και γραπτά υπομνήματα.

Η οικογένεια των ιδρυτών της Folli Follie βρέθηκε ενώπιον της 35ης ανακρίτριας και αντιμέτωπη με τις ποινικές ευθύνες της για το αποκαλούμενο σκάνδαλο με τους παραποιημένους οικονομικούς ισολογισμούς της εταιρείας και την εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού.

O Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου έφτασαν στο κτίριο 10 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, συνοδευόμενοι από τον συνήγορο τους, τον γνωστό ποινικολόγο Γιάννη Ηρειώτη και αμέσως μετά ο γιος τους.

Πατέρας και γιος απολογήθηκαν ως συνιδρυτές μιας εγκληματικής οργάνωσης που πλαστογραφούσαν στοιχεία για να εμφανίσουν μία ψευδή οικονομική ευρωστία στην εταιρεία που ίδρυσαν, καταφέρνοντας έτσι, μαζί με το τρίτο μέλος της οικογένειας, τη σύζυγο Κουτσολιούτσου, να χειραγωγήσουν τη μετοχή της εταιρείας τους, να εξαπατήσουν το επενδυτικό κοινό και να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το Newsbomb.gr στην Μόρια: Δραματική κατάσταση - Παντού φωτιά και απελπισία