ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Διευρύνεται το κατηγορητήριο για τον γιατρό «μαϊμού» - Στο μικροσκόπιο 26 υποθέσεις

Διευρύνεται το κατηγορητήριο για τον γιατρό «μαϊμού» - Στο μικροσκόπιο 26 υποθέσεις

Ο 47χρονος γιατρός «μαϊμού» που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο πήρε προθεσμία για τις 11 Ιανουαρίου προκειμένου να προετοιμάσει την συμπληρωματική απολογία του

Σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε o «μαϊμού» γιατρός που κατηγορείται ότι χορηγούσε σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η έρευνα των Αρχών έδειξε ότι εκτός από τις αρχικές τρεις περιπτώσεις ασθενών που κατέληξαν (δύο ανήλικοι και ένας ηλικιωμένος ασθενής) έχουν προστεθεί και άλλες καταγγελίες για τη δράση του «γιατρού» από συγγενείς ασθενών που απεβίωσαν αλλά και από καρκινοπαθείς που τον εμπιστεύτηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο της ανάκρισης έχουν μπει συνολικά 12 περιπτώσεις θανάτων και ακόμα 14 περιπτώσεις ασθενών που έλαβαν τα σκευάσματα του γιατρού «μαϊμού», χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί εάν όλες αυτές οι περιπτώσεις έχουν αποτυπωθεί στο διευρυμένο κατηγορητήριο.

Ο 47χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2020 και παραμένει προφυλακισμένος, ενώ σήμερα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 11 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί