ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση ΕΙΟ: Αίτημα για εξέταση 8 νέων μαρτύρων υπέβαλλε η δικηγόρος Κακλαμανάκη και Μπεκατώρου

Υπόθεση ΕΙΟ: Αίτημα για εξέταση 8 νέων μαρτύρων υπέβαλλε η δικηγόρος Κακλαμανάκη και Μπεκατώρου
InTime

Αίτημα για κλήση προς καταθέσει οκτώ νέων μαρτύρων υπέβαλλε η δικηγόρος Ελλη Ρούσσου, η οποία εκπροσωπεί τους τους Ολυμπιονίκες Ν. Κακλαμανάκη και Σ. Μπεκατώρου.

Το αίτημα κατατέθηκε στον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου προκειμένου να κληθούν 8 νέα πρόσωπα στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις καταγγελίες Κακλαμάνακη για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Παράλληλα, η ίδια δικηγόρος ζητά από τον εισαγγελέα να αναζητηθούν και κρίσιμα έγγραφα που μπορεί να φωτίσουν την ερευνώμενη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Νίκος Κακλαμανάκης μαζί με 7 συναθλητές του δημιούργησαν ένα βίντεο σκιαγραφώντας με μελανά χρώματα την Ομοσπονδία τους και τα όσα έχουν αντιμετωπίσει ως αθλητές. Αυτό το βίντεο αποτέλεσε την αφορμή για να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα την οποία ανέλαβε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, από το κατώφλι του έχουν περάσει προκειμένου να καταθέσουν οι επτά από τους οκτώ αθλητές που εμφανίζονται στο βίντεο. Ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Σοφία Μπεκατώρου, ο Τάκης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Ιωάννης Μιτάκης, ο Βύρων Κοκκαλάνης και η Μαρίνα Ψυχογιού φέρονται να έχουν ήδη δώσει καταθέσεις. Εκείνη που δεν έχει καταφέρει να καταθέσει ακόμη είναι η Βασιλεία Καραχάλιου καθώς ζει στο εξωτερικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι