ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σοφία Μπεκατώρου: Καταθέτει ο πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιά - Είμαστε εδώ για την αλήθεια

Σοφία Μπεκατώρου: Καταθέτει ο πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιά - Είμαστε εδώ για την αλήθεια

Στον εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τη Σοφία Μπεκατώρου καταθέτει ο πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιώς Γιάννης Παπαδημητρίου

Ο κ. Παπαδημητρίου καταθέτει ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου που έρευνα την υπόθεση των καταγγελιών της κυρίας Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να καταθέσει όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της κορυφαίας αθλήτριας.

Ο Γ. Παπαδημητρίου υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΣ της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, μετά την ανακοίνωση που χαρακτήριζε «δυσάρεστο περιστατικό», τα όσα κατήγγειλε η ολυμπιονίκης.

«Να βοηθήσουμε όλοι σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού. Η Σοφία βιώνει μια δύσκολη κατάσταση, όμως ψυχικά είναι πολύ καλύτερα γιατί έφυγε ένα βάρος χρόνων. Είμαστε εδώ για να λάμψει η αλήθεια και όποιος έχει υποστεί κάτι, άνδρας ή γυναίκα να μιλήσει», δήλωσε ο κ.Παπαδημητρίου, προσερχόμενος στην εισαγγελία.

Αναφερόμενος στην απόφαση του να παραιτηθεί, απάντησε: «Η απόφαση ήταν στα πλαίσια ηθικής και αξιών και να απαντήσουμε σε μια συγκλονιστική δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας που έκανε λόγο για "δυσάρεστο περιστατικό"».

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Μήτσαινας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ατιμωτικό αδίκημα του οποίοι ο ένοχος ή οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στον ανακριτή ο 38χρονος προπονητής – Προκλητικός στις δηλώσεις του