ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποπλάνηση μαθητή: «Σεβαστείτε την οικογένεια της καθηγήτριας»

Αποπλάνηση μαθητή: «Σεβαστείτε την οικογένεια της καθηγήτριας»

Για ανακρίβειες κατηγορεί τα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της καθηγήτριας που κατηγορείται για αποπλάνηση του ανήλικου μαθητή.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση διαψεύδει ότι η εντολέας του θα απολογηθεί αύριο (8/2), ενώ ζητά να σεβαστούν όλοι την οικογένεια της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γενεί υπόθεση.

​Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι των μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

​Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει. Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14 χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειας του. Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένεια της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη»