ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έκτακτη Γενική Συνέλευση Δικαστών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έκτακτη Γενική Συνέλευση Δικαστών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Για την σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης απαιτείται να έχουν συγκεντρωθεί 300 συνολικά υπογραφές και σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός αυτός έχει σχεδόν συμπληρωθεί

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οδηγείται η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων-σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, προκειμένου να αποτρέψει να καταγραφεί στο ιστορικό της, παρέμβαση υπέρ καταδικασθέντος τρομοκράτη, παρέμβαση που αντιβαίνει στη βασική και θεμελιώδη αρχή της Ένωσης, όπως η Δημοκρατική και αδέσμευτη από κάθε πολιτική επιρροή λειτουργία της!

Η απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, δεν προκάλεσε μόνο πολιτικές αντιπαραθέσεις αλλά και δικαστικές, καθώς μια ανακοίνωση από το προεδρείο της Ένωσης, εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του γνωστού τρομοκράτη, πυροδότησε αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα δικαστών και εισαγγελέων!

Οι τελευταίοι θεωρούν ότι η ανακοίνωση αυτή όχι μόνο δεν τους εκφράζει αλλά κυρίως προσβάλλει την ιστορία της Ένωσης και μειώνει το κύρος και την αξιοπιστία της. Για το λόγο αυτό ,ενεργοποιήθηκε σχετικό άρθρο του Καταστατικού της Ένωσης, που προβλέπει την Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό να ανακληθεί η επίμαχη ανακοίνωση του προεδρείου της Ένωσης (24/2/21) και να μην καταγραφεί στο Ιστορικό της!

Για την σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης απαιτείται να έχουν συγκεντρωθεί 300 συνολικά υπογραφές και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αριθμός αυτός έχει σχεδόν συμπληρωθεί, καθώς το σχετικό έγγραφο έχει κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά σε όλους τους δικαστές και εισαγγελείς.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανής επίθεση σε σύζυγο αστυνομικού στους Αμπελόκηπους - Της έριξαν γροθιά