ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παπαγγελόπουλος: «Μιωνής και Παπαντωνίου προσπαθούν να ξεπλύνουν της θηριωδίες τους»

Παπαγγελόπουλος: «Μιωνής και Παπαντωνίου προσπαθούν να ξεπλύνουν της θηριωδίες τους»

Για προσπάθεια ξεπλύματος υποθέσεων μίζας έκανε λόγο σε ανακοίνωση του ο Δημήτρης Παπαγγελοπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του Σάμπυ Μιωνή και του Γιάννου Παπαντωνίου, που τον «δείχνουν» ως υπεύθυνο για τις δικαστικές τους περιπέτειες.

«Σήμερα ο Μιωνί, χθες ο Παπαντωνίου συνέχισαν την απεγνωσμένη και μάταιη προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες στα εξοπλιστικά και την τεράστια φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και να τις εμφανίσουν ως δήθεν σκευωρίες του Παπαγγελόπουλου, όπως και το σκάνδαλο τηςNovartis» δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγο νωρίτερα σήμερα ο κ. Μιώνης προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει στην έρευνα που διενεργείται για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ανέφερε: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης μας. Ο κύριος Παππάς δεν έχει καμία σχέση με την εκβίαση μας».

Αντίστοιχα, ο Γιάννος Παπαντωνίου πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει: «Η δίωξη σε βάρος μου είναι μια πολιτική σκευωρία με ηθικό αυτουργό την κ. Τουλουπάκη, η οποία ελέγχεται σήμερα για κατάχρηση εξουσίας και του πρώην αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλου γιατί και αυτός συμμετέχει στην ίδια διαδικασία ελέγχου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Σαρωτικοί οι έλεγχοι στα δίοδια - Οι δικαιολογίες των οδηγών