ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρνείται τα πάντα ο 48χρονος που προφυλακίστηκε για προσπάθεια αρπαγής 13χρονης - Η απολογία του

Αρνείται τα πάντα ο 48χρονος που προφυλακίστηκε για προσπάθεια αρπαγής 13χρονης - Η απολογία του

Σε πλήρη άρνηση της κατηγορίας προχώρησε ο 48χρονος που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για απόπειρα αρπαγής ενός 13χρονου κοριτσιού στη Ραφήνα.

«Ουδέποτε ακολούθησα το μικρό κορίτσι, ουδέποτε της απηύθυνα οποιαδηποτε φράση και ποτέ δεν προσπάθησα να την απάγω!» φέρεται να είπε κατά την απολογία του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψε ότι «περίπου στις 23:15, φθάνοντας στη συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Νηρέως /Πρωτέως, θυμάμαι ότι είδα ένα ποδήλατο, με αναβάτη μια κοπέλα, η οποία κρατούσε στο χέρι της κινητό τηλέφωνο, δίχως φώτα και σήμανση, να κινείται αντίθετα. Στην είσοδο του δρόμου που θα έστριβα, το ποδήλατο κινήθηκε μπροστά μου. Εγώ, έστριψα, το ποδήλατο συνέχισε ευθεία».

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι παρενόχλησε το κορίτσι αλλά και ότι προσπάθησε να το αρπάξει, λέγοντας: «Νιώθω θλίψη και βαθύτατη ντροπή που απολογούμαι για τέτοιας ποινικής και ηθικής απαξίας αδικήματα, τα οποία ουδέποτε διέπραξα. Τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές, που τραυματίζουν και στιγματίζουν παντοτινά την παιδική ψυχή, τις καταδικάζω απόλυτα».

Ο ίδιος επεσήμανε στην απολογία του ότι υπέδειξε μόνος του στους αστυνομικούς όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διαθέτει. «Τους χορήγησα τους κωδικούς pin και λογισμικού αυτών, ακριβώς διότι δεν είχα να κρύψω τίποτα» φέρεται να είπε.

Η κατάθεση της 13χρονης

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε στην κατάθεση της η 13χρονη κοπέλα, την οποία ακολούθησε ο 48χρονος επιχειρώντας σύμφωνα με την καταγγελία να την βάλει στο αμάξι του.

«Είδα πίσω μου ένα ΙΧ λευκό μακρύ σχετικά με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα, που προ ενός μηνός περίπου με είχε ακολουθήσει από την πλατεία της Ραφήνας έως τα μέσα της διαδρομής για το σπίτι μου. Με ακολούθησε με χαμηλή ταχύτητα από πίσω και από το τζάμι του συνοδηγού που είχε κατεβασμένο μου μιλούσε συνεχώς και μου έλεγε «γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;». Εγώ του απάντησα «όχι, ευχαριστώ» και τότε αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και μου είπε «Μπες στο αμάξι» με κοφτό τρόπο και διατακτικό σαν να με προστάζει. Αυτό συνεχίστηκε πολλές φορές, τουλάχιστον άλλες δέκα, λέγοντας απότομα «μπες μέσα»» φέρεται να κατάθεσε η 13χρονη.

Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να κρύφτηκε επειδή φοβήθηκε, αλλά ο 48χρονος την εντόπισε ξανά. «Παραβίασε τον ΚΟΚ, μπήκε ανάποδα με το όχημά του στο μονόδρομο και τότε, αφού έκανε λίγα μέτρα, τρομοκρατήθηκα γιατί τότε κατάλαβα ότι ήταν αποφασισμένος και δεν αστειεύεται και ότι διατρέχω μεγάλο κίνδυνο. Φοβήθηκα ότι θα με αρπάξει προφανώς με σκοπό να με αποπλανήσει. Τότε φρέναρα απότομα, πέταξα το ποδήλατο, άρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια τα διερχόμενα οχήματα» ανέφερε στην κατάθεση της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικό καψόνι σε Ελληνίδα Πανεπιστημιακό και στον γιο της - Τι λέει ο σύζυγος της στο Newsbomb.gr