ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κύκλωμα κοκαΐνης στη Μύκονο: Προφυλακιστέοι οι 4 κατηγορούμενοι

Κύκλωμα κοκαΐνης στη Μύκονο: Προφυλακιστέοι οι 4 κατηγορούμενοι

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες – Υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά είναι ολίγων γραμμαρίων και ήταν «προς ιδίαν χρήση».

Το δρόμο για την φυλακή πήραν οι τέσσερις κατηγορούμενοι που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες είναι ολίγων γραμμαρίων και ήταν «προς ιδίαν χρήση».

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η δικαιοσύνη στην πορεία θα κρίνει με αμεροληψία την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Οι συνθήκες άρτου και θεάματος, συλλήψεων με drone και υπερβολές ως προς τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης καταλαβαίνετε ότι καταπατάται το τεκμήριο της αθωότητας και θα πρέπει αυτό όλους να μας απασχολεί», δήλωσε ο δικηγόρος δυο εκ των κατηγορουμένων Σταύρος Γεωργόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο ταυτόχρονης επιχείρησης της αστυνομίας σε Μύκονο και Αττική. Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 76 γραμμ. κοκαΐνης, 50 γραμμ. κάνναβης, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηλεκτρονικές ζυγαριές, πιστόλι με 15 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 6.865 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος για self test: Τέλος η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία - Από πού θα διανέμονται εφεξής