ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Μαϊμού» εμβολιασμός στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας: Αναβολή αορίστως για την 75χρονη

«Μαϊμού» εμβολιασμός στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας:  Αναβολή αορίστως για την 75χρονη

«Μαϊμού» εμβολιασμός στο ΙΚΑ Λ.Αλεξάνδρας: Η κατηγορούμενη επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Αναβλήθηκε αορίστως η δίκη των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση του ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω λόγων υγείας που επικαλέστηκε η 75χρονη πλαστική χειρούργος η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ζητώντας την αναβολή της δίκης δια του δικηγόρου της, Δημήτρη Κορμπάκη.

Όπως δήλωσε η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της επιθυμεί να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία καθώς έχει να εισφέρει σημαντικά στοιχεία και γι αυτό ζήτησε την αναβολή της δίκης.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η νοσηλεύτρια και η γραμματέας της, έδωσαν το παρών στη δικαστική αίθουσα.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη της

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, μια 75χρονη γιατρός - πλαστικός χειρουργός - που, μαζί με τη γραμματέα της και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό.

Η γιατρός που δεν ήθελε να εμβολιαστεί, μετέβη με τη γραμματέα της σε εμβολιαστικό κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ώστε να συνεχίσει να εργάζεται.

Το εμβολιαστικό κέντρο όμως βρισκόταν υπό παρακολούθηση από μυστικούς αστυνομικούς που κατέγραφαν καρέ - καρέ όλες τις κινήσεις των γυναικών. Όταν η νοσοκόμα πήρε το φιαλίδιο και αντί για να εμβολιάσει τη γιατρό, το πέταξε στα σκουπίδια, τότε οι Αστυνομικοί επενέβησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν την πλαστικό, την γραμματέα της και τη νοσοκόμα.

Το φιαλίδιο βρέθηκε στα σκουπίδια και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη. Για την υπόθεση ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή ο εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από είκοσι περίπου μέρες ήρθε στο «φως» η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου είχε στηθεί «φάμπρικα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ξύπνησε» ο 6χρονος Φώτης: Τα δάκρυά του και το πρώτο που ζήτησε από τους γιατρούς

Linda Evangelista: Στο πλευρό της διάσημα μοντέλα μετά την παραμόρφωσή της - Μπράβο για το κουράγιο

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Γούναρης