ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι αποκαλύπτουν τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Η Γεωργία Μπίκα
Η Γεωργία Μπίκα
Intimenews

Οι ουσίες στον οργανισμό της νεαρής κοπέλας αποκαλύπτουν τη δράση των βιαστών της - Τι αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα.

Καταιγιστικές εξακολουθούν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται μέρος των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, με την ίδια στη συμπληρωματική κατάθεσή της να δίνει αποδεικτικά στοιχεία, μηνύματα και τηλεφωνήματα, που φέρεται να αντάλλαξε με τον διοργανωτή του πάρτι.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και που, σύμφωνα με πηγές από το ΑΠΘ, βρίσκονται ήδη στα χέρια των ανακριτικών αρχών, θα δώσουν απαντήσεις για το αν χορηγήθηκε στην 24χρονη κάποια υπνωτική ή ναρκωτική ουσία, γεγονός που μπορεί να αλλάξει το κατηγορητήριο. Το δείγμα βιολογικού υλικού απεστάλη τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου από το Τμήμα Τοξικολογίας του ΑΠΘ, στο αντίστοιχο της Ελβετίας.

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για κύκλωμα μαστροπείας.

Σε κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας σε έφοδο στα σπίτια, όσων συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο 27χρονος κατηγορούμενος που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Τη Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα για την ενδεχόμενη ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου προσπαθούν να παγιδέψουν κοπέλες με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγώντας τες να εκδίδονται σε πάρτι.

Τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών αποτελεσμάτων εξέφρασε ο συνήγορος της 24χρονης. Χθες, κατέθεσε και ο διοργανωτής του πάρτι, ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των εμπλεκομένων στην Αθήνα κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα... 8.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor

«Ελπίς»: Χιόνια και πολικό ψύχος και στην Αττική - Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την Εύβοια - Μισό μέτρο χιόνι μέχρι τη θάλασσα!

Αποκαλυπτική Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου»

Τρίτη δόση: Ποιοι θα θεωρούνται μη εμβολιασμένοι από 1η Φεβρουαρίου