ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Γλυκά Νερά: «Δεν υπήρχε προμελέτη» για τη δολοφονία είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δίκη Γλυκά Νερά: «Δεν υπήρχε προμελέτη» για τη δολοφονία είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προϊδέασε το δικαστήριο για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν
Νίκος Χριστοφάκης

Δίκη Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προϊδέασε το δικαστήριο για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν

Την πρώτη του τοποθέτηση στο δικαστήριο στο οποίο εκδικάζεται η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά έκανε ο συνήγορος του κατηγορούμενου.

Όπως είπε ο συνήγορος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο εντολέας του διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ. Όπως ανέφερε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου «δεν υπήρχε προσχεδιασμός και προμελέτη» και ο εντολέας του έδρασε υπό καθεστώς έντονης φόρτισης.

«Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, θα αποκαλυφθούν νέα στοιχεία, τα οποία θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του εντολέως μου» είχε δηλώσει νωρίτερα στο Newsbomb.gr ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να κάνει χρήση του ημερολογίου της Κάρολαιν, ελάχιστα αποσπάσματα του οποίου έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται πως περιγράφονται από το θύμα οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού αλλά και κάποιες αναφορές της, που δήλωναν την πρόθεση της να τον εγκαταλείψει.

«Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση», φέρεται να αναφέρει σε μια σημείωση. Τέτοια αποσπάσματα φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθούν, προκειμένου η πλευρά του κατηγορουμένου να καταδείξει ότι υπήρχαν εντάσεις και καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού που κορυφώθηκαν την ημέρα της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν.

Ατάραχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο 33χρονος πιλότος μπήκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής στην δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ακούγοντας το κατηγορητήριο με προσοχή και κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια. Ο ίδιος δήλωσε «έγγαμος, χήρος και πατέρας ενός παιδιού»

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν όπως είπαν οι ειδικοί στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για το θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη για τις 12 Απριλίου - Ατάραχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος