ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εφιάλτης για 17χρονη στον Κολωνό: Υποψίες ότι τη νάρκωσαν οι τρεις απαγωγείς

Εφιάλτης για 17χρονη στον Κολωνό: Υποψίες ότι τη νάρκωσαν οι τρεις απαγωγείς
Φωτογραφία αρχείου: Intime News

Ήταν 17.30 της περασμένης Πέμπτης όταν η 17χρονη περπατούσε σε δρόμο κοντά στο Σταθμό Λαρίσης στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί άγνωστος άντρας εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, τη σταμάτησε και γρήγορα την περικύκλωσε με τη βοήθεια τριών συνεργών του. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι τη μετέφεραν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο σπίτι αυτό τη χτύπησαν, την απείλησαν για τη ζωή της και της έδωσαν να πιει ουσία που της προκάλεσε νάρκωση.

Δύο ημέρες μετά και αφού κρατήθηκε «φυλακισμένη» στο διαμέρισμα αυτό, η 17χρονη κλώτσησε το βράδυ του Σαββάτου έναν από τους δράστες και κατάφερε να ξεφύγει από το διαμέρισμα και να καλέσει σε βοήθεια.

Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» εντόπισαν στην περιοχή του Κολωνού δύο Πακιστανούς, οι οποίοι στη θέα τους άρχισαν να τρέχουν. Ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον έναν από τους δύο, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά. Ο δεύτερος Πακιστανός πάλεψε με τον έμπειρο αστυνομικό, ο οποίος κατάφερε να του αποσπάσει το κινητό του τηλέφωνο που περιείχε προσωπικά έγγραφα που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του (παρότι τελικά κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 17χρονη. Οι αστυνομικοί αναζητούν εφεξής τον Πακιστανό που ταυτοποιήθηκε και έναν ακόμα συνεργό του.

Η 17χρονη οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση και να διαπιστωθεί εάν κακοποιήθηκε από τους δράστες ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις της. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων που κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκων κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.