ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην αντεπίθεση ο Θέμης Αδαμαντίδης – Μήνυση για κλοπή στη γυναίκα που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Στην αντεπίθεση ο Θέμης Αδαμαντίδης – Μήνυση για κλοπή στη γυναίκα που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό
Ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη
Instagram: themisadamantidis

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία συντρόφου του για ξυλοδαρμό, και με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στις κινήσεις του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε ο Θέμης Αδαμαντίδης να αφεθεί ελεύθερος καθώς το βράδυ της Παρασκευής (1/7) επρόκειτο να τραγουδήσει σε συναυλία της οποίας όλα τα εισιτήρια έχουν πουληθεί. Η ίδια ανακοίνωση τονίζει πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και εσκεμμένα επέλεξε την ημέρα αυτή έτσι ώστε να εκβιάσει τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αναφέρει το γραφείο του Αλέξη Κούγια που τον εκπροσωπεί, προχώρησε με τη σειρά του σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και αυτοδικία. Όπως υποστηρίζει η πλευρά του γνωστού τραγουδιστή, η εν λόγω γυναίκα είχε τα κλειδιά του σπιτιού του, δεν του τα παρέδωσε και μάλιστα τα χρησιμοποίησε για να αποσπάσει 7.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, της υπέβαλε και μήνυση για κλοπή.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια, αναφέρει «Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη. Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Νωρίτερα, ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη από το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας Αλίμου. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την τράβηξε από τα μαλλιά, άσκησε βία σε βάρος της και την έβρισε. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη και ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, θα περάσει το βράδυ του στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Αργυρούπολης και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν έχει συλληφθεί για την παρουσία του σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες.

Ροή Ειδήσεων