ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ερέτρια: Την Πέμπτη απολογείται ο Γάλλος ανιματέρ για την απόπειρα βιασμού της 23χρονης

Ερέτρια: Την Πέμπτη απολογείται ο Γάλλος ανιματέρ για την απόπειρα βιασμού της 23χρονης
Ερέτρια: Ο Γάλλος ανιματέρ αρνείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 23χρονη

Ερέτρια: Ο Γάλλος ανιματέρ αρνείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 23χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη (25/08) ζήτησε και πήρε ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού 23χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Μετά την προθεσμία που έλαβε ο Γάλλος οδηγήθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο ανιματέρ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών κακώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evima.gr ο Γάλλος ανιματέρ αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα.

Η 23χρονη στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 23χρονη διασκέδαζε με τις φίλες της σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ένας συμπατριώτης της που εργαζόταν ως ανιματέρ σε εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν αυτή άρχισε να μην αισθάνεται καλά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Την οδήγησε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια. Ένας άλλος εργαζόμενος στο ξενοδοχείο έσπευσε να την βοηθήσει σπάζοντας την πόρτα του δωματίου.

Τότε η κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάνω στη σύγχυση της και ενώ απελευθερώθηκε από τα χέρια του βιαστή της, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό από τον πρώτο όροφο.

Σχετικές ειδήσεις