ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Φιλιππίδη: Μακρυπούλια, Ματίκα, Κοτσοβούλου σήμερα στη δίκη

Δίκη Φιλιππίδη: Μακρυπούλια, Ματίκα, Κοτσοβούλου σήμερα στη δίκη
«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες»
INTIME NEWS

Η απόφαση για την κλήση σε κατάθεση των συγκεκριμένων ηθοποιών ήρθε στα μέσα του Σεπτέμβρη όταν η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε τις μαρτυρίες των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάτρου έχουν κληθεί να περάσουν σήμερα το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προκειμένου να καταθέσουν στη δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα έχουν κληθεί από το δικαστήριο για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση, καθώς κάποιοι εξ αυτών εμφανίζονται παρόντες σε περιστατικά που έχουν περιγράφει από μάρτυρες στην υπόθεση.

Η απόφαση για την κλήση σε κατάθεση των συγκεκριμένων ηθοποιών ήρθε στα μέσα του Σεπτέμβρη όταν η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε τις μαρτυρίες των συγκεκριμένων ανθρώπων.

«Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση, και η κυρία Κωτσοβούλου να απαντήσει αν είχε καλέσει την καταγγέλλουσα για την παράσταση» είπε η εισαγγελέας.

Το δικαστήριο έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα της εισαγγελέως, ενώ έδωσε τη δυνατότητα στην υπεράσπιση του ηθοποιού να καλέσει μάρτυρες από τη δίκη της πλευρά, προτείνοντας τελικά τους Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα που έπαιζαν στην επίμαχη παράσταση.

Κατά την προηγούμενη κατέθεσε μια πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. «Απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππίδη» μου είπαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από το «Στούντιο 4» που εργαζόμουν. Ήρθε η Τζένη Διαγούπη η ηθοποιός και είπε «τι την θέλετε αυτή εδώ». Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν» ανέφερε και ξέσπασε σε κλάματα η μάρτυρας. Μάλιστα, το δικαστήριο διέκοψε 3 φορές κατά τη διάρκεια της φορτισμένης συναισθηματικά κατάθεσής της, προκειμένου να ηρεμήσει για να μπορέσει να συνεχίσει.

«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός» είπε η μάρτυρας που στη συνέχεια εκθείασε τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους. Ήταν απλόχερος, καλός, βοηθούσε τους άστεγους».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Συναισθηματικά φορτισμένη η συνεργάτιδά του στην κατάθεσή της

Πρώην συνεργάτιδα Φιλιππιδη: «Με απέλυσαν από εκπομπή επειδή θα κατέθετα υπέρ του»

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει σήμερα συνεργάτιδα του - Ποτέ έρχονται οι celebrities