ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πισπιρίγκου: Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας ζήτησε ο Κούγιας

Πισπιρίγκου: Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας ζήτησε ο Κούγιας
Eurokinissi

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας

Στην κατάθεση αίτησης εξαίρεσης της 35ης τακτικής ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτάτου, προχώρησε πριν από λίγο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Το αίτημα θα κριθεί από Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σε περίπτωση που η κυρία Τζωρτάτου δεν αυτοεξαιρεθεί από την ανάκριση, ενώ είναι πιθανό να μπλοκάρει και τη σημερινή απολογία της κατηγορουμένης.

Λίγο νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και Αγγελική Τσιόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια επιφυλάχθηκε και ζήτησε από την κατηγορούμενη να συνεχιστεί η διαδικασία και να απολογηθεί σήμερα.

Τότε, η υπεράσπιση της 33χρονης κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης και τελικά η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτριας.