ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν πήγε στην δίκη - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν πήγε στην δίκη - Τι συμβαίνει με την υγεία του
INTIME NEWS

Αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής έπειτα από τις αποφάσεις του εισαγγελέα για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια καθώς προέκυψε πρόβλημα με την υγεία του, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα η οποία βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει όλο το κλίμα που επικρατεί μέσα στην αίθουσα.

«Είναι άρρωστος έχει γαστρεντερίτιδα συγκεκριμένα. Ο ίδιος ήθελε να παραστεί αλλά προτίμησε η δικηγόρος του να του πει να μην έρθει στη δίκη για να μην κολλήσεις κάποιον άλλον» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να νιώσω δικαίωση για έναν άνθρωπο που βασανίζεται»

Προ ημερών, ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους και -μεταξύ άλλων- είχε αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Ζούμε σε μια κοινωνία που έχουμε εμπιστευτεί στους δικαστές να κρίνουν πράγματα για τα οποία εμείς δεν έχουμε τα στοιχεία, την εκπαίδευση και την ικανότητα να κρίνουμε τι είναι σωστό και λάθος. Δεν μπορώ να νιώσω δικαίωση για έναν άνθρωπο που βασανίζεται. Τι δικαίωση να νιώσω; Μόνο στενοχώρια και θλίψη νιώθω» πρόσθεσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος αναφορικά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα, δεν με ξαφνιάζει τίποτα»

Χάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου για τον Φιλιππίδη όταν τελειώσει αυτή η ιστορία»