ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Άλκης Καμπανός: Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άλκης Καμπανός: Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου
Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Eurokinissi

Λεκτικοί διαξιφισμοί με εκατέρωθεν βαριές εκφράσεις από τους δικηγόρους, Βασίλη Ταουξή και Αλέξη Κούγια, στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Ένταση επικράτησε νωρίτερα την Τρίτη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η δίκη της δολοφονίας του Αλκη Καμπανού.

Με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ζήτησε να λάβει τον λόγο ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 12 κατηγορούμενου Βασίλης Ταουξής, προκειμένου να κάνει δήλωση, σχολιάζοντας χθεσινή τοποθέτηση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Αλέξη Κούγια, ο οποίος με αφορμή τη δίκη έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κούγιας απάντησε σε υψηλούς τόνους και ακολούθησαν λεκτικοί διαξιφισμοί με εκατέρωθεν βαριές εκφράσεις. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, η εξέταση του οποίου είναι σε εξέλιξη.

«Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπορούσα από το μνήμα του Άλκη» ανέφερε ο πατέρας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η σημερινή δικάσιμος για την στυγερή δολοφονία του.