ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν είπε ποτέ ότι έδωσε τη βαλίτσα στον πατέρα της για να την κρύψει

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν είπε ποτέ ότι έδωσε τη βαλίτσα στον πατέρα της για να την κρύψει
INTIME

Διευκρινίσεις σχετικά με το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή, που είδε το φως τις τελευταίες ημέρες, έδωσε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Κ. Δημητρακόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ούτε στην κατάθεσή της, ούτε στην απολογία της στον ανακριτή, ούτε και στη δεύτερη κατάθεση η ευρωβουλευτής παραδέχεται ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της για να την κρύψει.

Τονίζει ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε πριν από τις καταθέσεις και πως συνεπώς δεν υπάρχει αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την παραδοχή.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κυρια Καιλη εχει δωσει καταθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι έδωσε την βαλιτσα με τα χρήματα στον πατέρα της ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ . Το ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22, δεν υπαρχει συνεπως αποδεικτικο μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του οτι η κυρια Καιλη εδωσε εντολή να κρύψει ο πατερας της τα χρηματα .

Η κυρία Καϊλή , μολις διαπίστωσε την υπαρξη των χρηματων αισθάνθηκε οτι τα χρηματα αυτα ήσαν ενα τοξικό τερας , που επρεπε αμεσα να απομακρύνει απο το κοινο με τον σύντροφο της διαμερισμα,παρακαλεσε τον πατερα της να μεταφερει την βαλιτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχειο των Βρυξελλών , οπου απο εκει τα χρηματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτων , το οποιον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir.

Η διαρροή στοιχειων της δικογραφια ρητα απαγορευται στο Βέλγιο , γιατι προκαλει δυσχέρεια στην ερευνα αλλα και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινη γνωμη».