ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βιασμός στα Πετράλωνα: Παραπέμπονται ο πατέρας και άλλοι 9 σε δίκη

Βιασμός στα Πετράλωνα: Παραπέμπονται ο πατέρας και άλλοι 9 σε δίκη

Τα παιδιά από τα Πετράλωνα καταγγέλλουν όχι μόνο παραμέληση από τους γονείς τους, αλλά και ότι ο πατέρας τα εξανάγκαζε να συμμετέχουν σε ομαδικά όργια.

Σε δίκη παραπέμπονται 10 κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού των παιδιών στα Πετράλωνα, ανάμεσα στους οποίους και ο πατέρας των παιδιών. Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα του εισαγγελέα και παρέπεμψε τους κατηγορούμενους σε δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βιασμός από κοινού και κατά μόνας, κατ' εξακολούθηση, ενώ κάποιοι από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κάτω των 12 ετών, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Τα παιδιά καταγγέλλουν όχι μόνο παραμέληση από τους γονείς τους, αλλά και ότι ο πατέρας τα εξανάγκαζε να συμμετέχουν σε ομαδικά όργια. Μάλιστα, σε κάποια από αυτά συμμετείχε και ο θείος των παιδιών και φίλοι του πατέρα.

Οι φρικτές πράξεις που καταγγέλθηκαν από τα τρία παιδιά της οικογένειας φέρονται να τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2008 έως το 2012, στο σπίτι της οικογένειας, καθώς και σε άλλο σπίτι στην Καλλιθέα, σε ένα αυτοκίνητο και έναν παιδότοπο.

Επίσης, για την κατηγορία περί κατάχρησης ανηλίκου, αυτή αφορά στο 11χρονο σήμερα κοριτσάκι της οικογένειας, που φέρεται να τελέστηκε στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια, από τρεις γυναίκες που είχαν αναλάβει την ευθύνη για την φροντίδα και την φύλαξη του παιδιού, ενώ η μητέρα του έλειπε από το σπίτι. Οι δύο εκ των κατηγορουμένων είναι Ελληνίδες και η μία αλλοδαπή.