ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός μπόντι μπίλντερ για διακίνηση ναρκωτικών

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός μπόντι μπίλντερ για διακίνηση ναρκωτικών
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 33χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 33χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και με το περιπολικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της διακίνησης, χωρίς να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έκρυβε τα ναρκωτικά στο σπίτι του ενώ έχει συλληφθεί και η σύντροφος του ως πρόσωπο που γνώριζε τη δραστηριότητα του, κατηγορία που η ίδια αρνείται. Ωστοσο, αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και 1.500 ευρώ εγγύηση.

Ελεύθερος αφέθηκε και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, πελάτης του αστυνομικού, με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ και εμφανίζεται να ψώνιζε κάνναβη για προσωπική του χρήση, όπως και ένας θείος του ο οποίος συνελήφθη επ αυτόφωρο να δίνει ναρκωτικά το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αντιμετωπίζουν.

Στο ανακριτικό γραφείο βρεθηκε ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ιδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είναι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πως αποθήκευε τις ουσίες κατ´εντολή τρίτου προσώπου που τον κατονόμασε. Ελεύθερη αφέθηκε και η σύντροφος του «γείτονα», η οποία αρνείται κάθε πράξη διακίνησης και αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Η ανώνυμη καταγγελία που «έκαψε» τον αστυνομικό

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές Αρχές παρακολουθούσαν έξι μήνες τον αστυνομικό - μπόντι μπίλντερ που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών οι αστυνομικοί. Η έρευνα για τον εν λόγω αστυνομικό που έχει πάρει μέρος και σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ Snik αλλά έχει συμμετάσχει ως «πρωταγωνιστής» και στα επεισόδια που αμαύρωσαν τα μουσικά βραβεία MAD ξεκίνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από μια ανώνυμη καταγγελία.

Η ανώνυμη καταγγελία για τον αστυνομικό έγραφε: «Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά».

Έτσι ξεκίνησε η έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. για τον συνάδελφό τους και τελικά τον συνέλαβαν να πετά ένα σακουλάκι με ναρκωτικά μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Από την πλευρά του, πάντως, ο εν λόγω αστυνομικός αρνείται ότι είναι διακινητής ναρκωτικών.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο δράστης είπε: «Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη σωματική διάπλαση, με το body building. Έχω κατέβει σε διάφορους αγώνες και έχω αρκετές διακρίσεις. Λόγω της έντονης αθλητικής μου δραστηριότητας, κάνω χρήση αναβολικών και για το λόγο αυτό, επειδή μου δημιουργούν ένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, κάνω περιστασιακά χρήση χασίς για να ηρεμώ και να κοιμάμαι».

Δηλαδή, ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του είναι για προσωπική χρήση.

Σχετικές ειδήσεις