ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λάρισα: «Ξέφυγε» ο διαπληκτισμός μεταξύ δύο νεαρών κοριτσιών - Ποινή φυλάκισης στη μία

Λάρισα: «Ξέφυγε» ο διαπληκτισμός μεταξύ δύο νεαρών κοριτσιών - Ποινή φυλάκισης στη μία

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο βρέθηκαν χθες δύο κοπέλες για έναν διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους στη Λάρισα πριν από μερικές μέρες.

Κατηγορούμενη ήταν μια 26χρονη η οποία φέρεται να χτύπησε, να απείλησε και να εξύβρισε μια 16χρονη μαθήτρια. Ο λόγος σύμφωνα με όσα ακούστηκαν χθες στο ακροατήριο ήταν ότι η 16χρονη δεν επιθυμούσε την επικοινωνία που είχε η μεγαλύτερη κοπέλα, με την αδερφή της.

Η κατάσταση τελικά έφτασε στα άκρα και η ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την χτύπησε η 26χρονη, ενώ της έστελνε και απειλητικά μηνύματα στο κινητό. Στην απολογία της η κατηγορούμενη αρνήθηκε κάθε κατηγορία και τόνισε ότι τη στιγμή που η ανήλικη κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση, η ίδια ήταν στο σπίτι της.

Ωστόσο το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από την εξήγηση της κοπέλας και την κήρυξε ένοχη επιβάλλοντας της συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών για τις πράξεις της πρόκλησης σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής.

Τόνισαν ωστόσο και στις δύο κοπέλες – τόσο η πρόεδρος όσο και η εισαγγελέας – να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα και να «λήξουν εδώ» τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους.

Πηγή: larissanet.gr