ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βριλήσσια: Στη φυλακή ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες στο κομμωτήριό του - Τι υποστήριξε

Βριλήσσια: Στη φυλακή ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες στο κομμωτήριό του - Τι υποστήριξε

Βριλήσσια: «Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 49χρονος κομμωτής για τις κάμερες που βρέθηκαν στο μπάνιο του κομμωτηρίου του

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον 49χρονο κομμωτή που κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

«Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Έχω την αποκλειστική ευθύνη. Υπεραγαπώ την οικογένεια μου, η οποία δε γνώριζε τίποτα» είπε στην απολογία του. Ο ίδιος υποστήριξε πως έβαλε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο από επιπολαιότητα!

«Έβαλα τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και το κομμωτήριο πριν από 1,5 χρόνο, όταν έκανα εργασίες ανακαίνισης στις τουαλέτες του καταστήματος. Το έκανα από περιέργεια και επιπολαιότητα» φέρεται να είπε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι όλο το υλικό ήταν για προσωπική του χρήση, λέγοντας: «Όλο το υλικό που κατέγραφαν οι κάμερες ήταν αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική κρίση. Δεν υπάρχουν στικάκια με πορνογραφικό υλικό, ούτε διέθεσα ποτέ αυτό το υλικό σε οποιονδήποτε.

Από την πρώτη στιγμή έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των Αρχών, αφού έδωσα στις τους κωδικούς μου σε όλες τις ηλεκτρονικές μου συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν».