ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μιχάλης Κατσoύρης: Ακόμη 16 Κροάτες αποφυλακίστηκαν – Συνολικά 91 έχουν αφεθεί ελεύθεροι

Μιχάλης Κατσoύρης: Ακόμη 16 Κροάτες αποφυλακίστηκαν – Συνολικά 91 έχουν αφεθεί ελεύθεροι

Ο ανακριτής έκανε δεκτά τα αιτήματα 91 Κροατών οπαδών για αποφυλάκιση.

Νέα σειρά αποφυλακίσεων Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφασίσθηκε από τις δικαστικές αρχές, με αποτέλεσμα ακόμη 16 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να αφεθούν ελεύθεροι.

Τον περασμένο Αύγουστο, 102 Κροάτες είχαν συλληφθεί για τη φονική επίθεση που πραγματοποίησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα επεισόδια να έχουν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο Μιχάλης Κατσούρης. Συνολικά, ο αριθμός των Κροατών που αποφυλακίσθηκαν το τελευταίο διάστημα είναι 91, από τους 95 που κατέθεσαν αιτήματα.

Η ενημέρωση προέρχεται από την Πρεσβεία της Κροατίας, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει να πληρώνει και τα 1.000 ευρώ της εγγύησης ανά οπαδό για την αποφυλάκιση, αν και σε πολλές περιπτώσεις, οι δικηγόροι των οπαδών ήταν εκείνοι που κατέβαλαν το ποσό.

Η έρευνα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τον δράστη. Οι Κροάτες χούλιγκαν βαρύνονται με 11 κατηγορίες, αλλά όχι με αυτή της ανθρωποκτονίας, γι’ αυτό έγιναν δεκτά τόσα πολλά αιτήματα αποφυλάκισης.

Σχετικές ειδήσεις