Απόστολος Λύτρας: Νέα αναβολή στη δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου
«Πήρε αναβολή», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας για τη δίκη αναφορικά με τον ξυλοδαρμό εις βάρος Σοφίας Πολυζωγοπούλου
Αναβλήθηκε εκ νέου σήμερα (06/05) η δίκη για τον ξυλοδαρμό εις βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, τον Ιούνιο του 2024.
Το δικαστήριο αποφάσισε αναβολή της εκδίκασης της συγκεκριμένης υπόθεσης για την 3η Νοεμβρίου 2025.
Ο Απόστολος Λύτρας κατηγορείται για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης κι εξαιτίας της δικηγορικής του ιδιότητας, δικάζεται στο Μονομελές Εφετείο Αθηνών. «Ήταν αναμενόμενο, αναβλήθηκε. Η άλλη πλευρά δεν παραστάθηκε κατά τη σημερινή δικάσιμο. Αν και τους βλέπω τώρα, θα ξεχάστηκαν, δεν ξέρω τι συνέβη», υποστήριξε, εξερχόμενος των δικαστηρίων, μερικά δευτερόλεπτα αφότου πέρασαν το κατώφλι η Σοφία Πολυζωγοπούλου με τον νομικό της εκπρόσωπο.
Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε ότι «η βία και η βαναυσότητα δεν θέλουν αφορμή και αιτία, αλλά μόνο ευκαιρία. Η δικαιοσύνη πρέπει να αγκαλιάζει τα θύματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνει στους κακοποιητές ότι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία. Οι εκπλήξεις που θα ακουστούν στο δικαστήριο, θα προκαλέσουν πάταγο. Η αναβολή ήταν αναμενόμενη, θα γίνει κάποια στιγμή το δικαστήριο».
Το πρώην ζευγάρι έχει εκδώσει πλέον και επίσημα διαζύγιο, με τον δικηγόρο να ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για τρίτη φορά, το καλοκαίρι. «Δεν έχουμε επαφή», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, προσερχόμενος στα δικαστήρια.
Παράλληλα με αυτό το δικαστήριο, «τρέχει» και η υπόθεση μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και ενός συνεργάτη του δικηγορικού γραφείου του.
Η μήνυση υπεβλήθη καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δικηγόρου, δύο ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και ένας συνεργάτης του γραφείου, με τα κλειδιά του δικηγόρου, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι της. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button, κλήθηκε αστυνομία και ΕΚΑΒ και οδηγήθηκαν στο τμήμα.