ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προφυλακιστέος ο 57χρονος που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του

Προφυλακιστέος ο 57χρονος που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε την Τετάρτη (12/11) ένα 57χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και αποπλάνηση 14χρονου κοριτσιού.

Ο 57χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από πολύμηνη εισαγγελική έρευνα σύμφωνα με την οποία, εκμεταλλευόμενος τη συγγενική σχέση με το ανήλικο κορίτσι, το αποπλανούσε είτε στο δικό του σπίτι του είτε στο αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες, κάνοντας πράξη τις ερωτικές του επιθυμίες.

Όπως αναφέρει το eleftheria.gr, ο 57χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε μετά από εισαγγελική παραγγελία και τη συνδρομή τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και ειδικών επιστημόνων, φαίνεται πως εκμεταλλεύθηκε τη συγγενική του σχέση, ως θείος, με την ανήλικη ανιψιά του, ικανοποιώντας τις ορέξεις του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε δηλαδή που το κορίτσι ήταν μόλις 10 ετών.

Ο 57χρονος φαίνεται πως εκμεταλλεύθηκε επίσης την κατάσταση του οικογενειακού περιβάλλοντος της ανήλικης ασελγώντας σε βάρος της, περιόδους όπως οι εορταστικές, που τη φιλοξενούσε στο σπίτι του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων