ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στον ανακριτή σήμερα ο Αλβανός πιστολέρο

Στον ανακριτή σήμερα ο Αλβανός πιστολέρο

Ενώπιον του 33ου Τακτικού Ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Τρίτη (02/12/2014) ο Αλβανός πιστολέρο, Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος χθες, Δευτέρα (01/12/2014), ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος αν και στον ανακριτή Πειραιά επέλεξε να απολογηθεί για τη δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο χωρίς την παρουσία δικηγόρου, αυτή τη φορά ζήτησε, προκειμένου να εκπροσωπηθεί από το συνήγορό του.

Ο Μπάκο βαρύνεται με σωρεία κακουργηματικών κατηγοριών μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και τέσσερα ακόμη άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι δύο κατηγορούμενοι για κατοχή όπλων και πλαστών χαρτονομισμάτων κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Αντίθετα, οι άλλοι δυο, μια γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί βρέθηκε στην περιοχή Κόκκινο το καλάσνικοφ, με το οποίο άνοιξε πυρ της στο νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο, όπου τραυματίστηκαν 15 άτομα.

Οι Αρχές ευελπιστούν πως το όπλο θα δείξει πολλά για το παρελθόν του Αλβανού «πιστολέρο», καθώς από τη βαλλιστική εξέταση θα αποδειχτεί αν το είχε χρησιμοποιήσει σε παλιότερη επίθεσή του.

Την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε από τις Αρχές και συνελήφθη στο Μαρούσι ένας Πολωνός, συνεργός του Μπάκο.

Η σύλληψη έγινε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με τη σύντροφό του.

Σχετικές ειδήσεις