ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κανένα στοιχείο για μίζες δεν έδωσε η Βίκυ Σταμάτη

Κανένα στοιχείο για μίζες δεν έδωσε η Βίκυ Σταμάτη

Κανένα στοιχείο που να συνδέεται με μίζες δεν εισέφερε η Βίκυ Σταμάτη κατά την πεντάωρη κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, παρουσία του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα που προαναγγέλλονταν ήταν τελικά γενικόλογες αναφορές, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσής της αφορούσε κυρίως στις συνθήκες και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόδραση από το Δρομοκαΐτειο.

Όπως είπε σημαντικό ρόλο στην ενέργεια της αυτή έπαιξε η απόρριψη και της πέμπτης -κατά σειρά- αίτησης αποφυλάκισής της, κάτι το οποίο συνέδεσε με δυο πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που -όπως είπε- επιθυμούν την εξόντωση της ιδίας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου.

Με άλλα λόγια, όπως έλεγε αρμόδια πηγή "για μίζες δεν είπε τίποτα, ούτε φυσικά ενοχοποίησε τον εαυτό της ή τον σύζυγο της", αφού προφανώς παρέμεινε πιστή στη θέση της πως είναι αθώα και η ίδια και ο σύζυγος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεσή της θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να αξιολογηθεί και στη συνέχεια αν χρειαστεί να διαβιβαστεί στο δικαστήριο του Εφετείου, όπου διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη των εξοπλιστικών.

Σχετικές ειδήσεις