ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Μην αποκαλείτε το παιδί μου θανόντα, δολοφονημένος είναι

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Μην αποκαλείτε το παιδί μου θανόντα, δολοφονημένος είναι

Δεν άντεξε η ΜάγδαΦύσσα και κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα κατηγορίας, Παύλου Σεϊρλή, ξέσπασε απευθυνόμενη προς έναν από τους συνηγόρους υπέρσπισης.

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (13/10) η εξέταση του μάρτυρα κατηγορίας Παύλου Σεϊρλή στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα της εξέτασης του μάρτυρα η μητέρα του Παύλου Φύσσα αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε, όταν συνήγορος αποκάλεσε τον γιο της Φύσσα, «θανόντα».

«Είπε το παιδί μου θανόντα, είναι δολοφονημένος» φώναξε η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού.

Χειροκροτήματα ακούστηκαν από το ακροατήριο ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να κάνουν ησυχία και κάλεσε τη Μάγδα Φύσσα να ησυχάσει.

Νωρίτερα, την αξιοπιστία του Παύλου Σεϊρλή αμφισβήτησε κατά την υποβολή ερωτήσεών του, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, Γιώργος Ρουμπέκας.

Ο κ. Ρουμπέκας υπέβαλε πολλές ερωτήσεις για το αν ο Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το επίμαχο βράδυ είχε πιεί πολύ. Ο Παύλος Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφαλιος εκείνο το βράδυ. Ο συνήγορος ρώτησε επίσης πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακια επαγγελματία δολοφόνο;».

«Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Παύλος Σεϊρλής.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η Πολιτική Αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο πως με την απόρριψη του αιτήματος για προβολή βίντεο από τη δικογραφία κατά την εξέταση των μαρτυρων, όπως και αυτού για μαγνητοφωνηση των πρακτικών, «εμποδίζεται η βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα του δικαστηρίου προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας».

Οι συνήγοροι των θυμάτων έκαναν επίσης λόγο για περιορισμό της συνταγματικά κατοχυρωμένης δημοσιότητας της δίκης.

Σχετικές ειδήσεις