ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αποφυλακίζεται με… βραχιολάκι ο Θωμάς Λιακουνάκος

Αποφυλακίζεται με… βραχιολάκι ο Θωμάς Λιακουνάκος

Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος που είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο καθώς είχε βρεθεί κατηγορούμενος σε υπόθεση που αφορούσε εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο επιχειρηματίας όπως διαπιστώθηκε έδινε μίζες εκατομμυρίων ευρώ προκειμένουν να εξασφαλίζει εξοπλιστικά προγράμματα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιακουνάκος συνελήφθη όταν έγινε γνωστό ότι από εταιρεία ιδιοκτησίας του διακινήθηκαν περίπου 2 εκατ. ευρώ προς εταιρείες συμφερόντων του Ιωάννη Σμπώκου, στενού συνεργάτη του προφυλακισμένου για μίζες Άκη Τσοχατζόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος που ήταν προφυλακισμένος κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα βγει από τη φυλακή με την υποχρέωση όμως να φοράει το γνωστό... βραχιολάκι, ώστε να βρίσκεται σε ακτίνα εντοπισμού από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης η οποία αρχικώς απερρίφθη από την ανακρίτρια που έκρινε ότι δεν έχουν αλλάξει οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στη φυλακή. Στη συνέχεια ο Λιακουνάκος κατέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάσισε την αποφυλάκισή του υπό όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων