ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έρχεται απόφαση «βόμβα» εναντίον μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας

Έρχεται απόφαση «βόμβα» εναντίον μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να προκαλέσει μία απόφαση «βόμβα» που πρόκειται να σκάσει… προσεχώς στην Κύπρο, ταράζοντας τα νερά στο ιντερνετικό στοίχημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, η απόφαση που θα δημοσιοποιήσουν οι αρχές της Κύπρου, σχετικά με υπόθεση φοροδιαφυγής εναντίον μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας που δραστηριοποιείται - μεταξύ άλλων - και στην Ελλάδα, θα πυροδοτήσει τριγμούς και σάλο στην επιχειρηματική αγορά, παρασέρνοντας και τη χώρα μας.

«Βαριά» επιχειρηματικά ονόματα του μετοχολογίου της εταιρείας αναμένεται να χάσουν τον ύπνο τους, καθώς έχουν συμφέροντα και στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται η εξέλιξη της απόφασης να αλλάξει όλο το σκηνικό στο χώρο του ιντερνετικού στοιχήματος, έτσι όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα.

Ήδη στην Κύπρο επικρατεί μεγάλη αναταραχή, ενώ τα ονόματα των ατόμων που εμπλέκονται αποτελούν βασικό θέμα συζήτησης στον επιχειρηματικό κόσμο.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πηγές του Newsbomb κάνουν λόγο για πρωτόγνωρη απόφαση στα χρονικά της Δικαιοσύνης.