ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στη «σκιά» της δολοφονίας Αγραφιώτου απολογείται σήμερα ο «δράκος»

Στη «σκιά» της δολοφονίας Αγραφιώτου απολογείται σήμερα ο «δράκος»

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα, Δευτέρα (30/05) ο «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος φέρεται ότι έχει ομολογήσει τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να αγγίξει τα θύματά του και όχι να τα βιάσει.

ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;

Στη σκιά της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου απολογείται σήμερα ο 30χρονος φερόμενος ως «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις, ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή, για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Κατά την είσοδό του για το προγραμματισμένο «ραντεβού» με τον ανακριτή ήταν σιωπηλός και ήρεμος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ήθελε απλά να αγγίξει τα θύματά του και όχι να τα βιάσει και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πει στους αστυνομικούς πως αιτία για τις πράξεις του ήταν μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση.

Ο νεαρός βρίσκεται στο «κάδρο» της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς τα στοιχεία από την υπόθεση της 69χρονης μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά από τα «χτυπήματα» του «δράκου» του Αμαρουσίου.
Αν και οι έλεγχοι στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να μην τον συνδέουν με τη δολοφονία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος οδηγήθηκε στο υπόγειο γκαράζ όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας και η εντύπωση που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν πως ο χώρος του ήταν άγνωστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικές ειδήσεις