ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Δυσφορία από την οικογένεια Φύσσα

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Δυσφορία από την οικογένεια Φύσσα

Για τις 3 Ιουνίου διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής, με την οικογένεια του Παύλου Φύσσα να εκφράζει για μια ακόμη φορά την έντονη δυσφορία της.

Το δικαστήριο είχε διορίσει αυτεπαγγέλτως συνηγόρους σε κατηγορούμενους (ύστερα από προβλήματα που είχαν προκληθεί σε σχέση με άδειες απο δικηγορικούς συλλόγους, λόγω της αποχής του κλάδου για το Ασφαλιστικό), οι οποίοι ζήτησαν προθεσμία για να ενημερωθούν για τη δικογραφία.

Οι δύο συνήγοροι αιτήθηκαν προθεσμία δύο μηνών, πλην όμως η πρόεδρος έκρινε ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η δήλωση της προέδρου κ. Μαρίας Λεπενιώτη, η οποία αναφερόμενη στη ροή της δίκης, απέδωσε ευθύνη τόσο στον προϊστάμενο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνων κ. Νικόλαο Δαύρο, όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η ίδια τόνισε ότι παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της για επιτάχυνση της διαδικασίας, ο κ. Δαύρος όρισε μόνον πέντε δικάσιμους εντός του Ιουνίου, ενώ το υπουργείο ολιγωρεί ως προς το θέμα της μεταφοράς της δίκης σε άλλη αίθουσα.

Σχετικές ειδήσεις