ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εξέλιξη - σοκ μετά την ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ - Πού είναι θαμμένο το παιδί;

Εξέλιξη - σοκ μετά την ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ - Πού είναι θαμμένο το παιδί;

Φρίκη και αποτροπιασμός...

Με αυτές τις δύο λέξεις μπορεί να περιγράψει κανείς τα όσα ακούστηκαν σήμερα, Τετάρτη (05/10/2016) στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κατά την απολογία του «πατέρα» της μικρής Άννυ.

Ψύχραιμος, ο πα-τέρας της Άννυ παραδέχθηκε ότι τεμάχισε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, με μαχαίρι, διαδικασία που κράτησε - όπως είπε - δυο με τρεις ημέρες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου της έδρας, αφού ανέφερε ότι βρήκε νεκρή την Άννυ, είπε πως την τεμάχισε με μαχαίρι, κατόπιν υπόδειξης του φίλου του Νικολάι, αλλά δεν έβρασε τα μέλη της.

«Ο Νικολάι έφερνε τάπερ με φαγητά και είδα ότι είχαν χαλάσει. Με αυτά ανακάτεψα τα μέλη του παιδιού», είπε ο κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι τα πέταξε στα σκουπίδια και πως όσο τεμάχιζε το παιδί ο συγκατηγορούμενος του είχε φύγει από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα και τον επισκέπτονταν μόνο τα βράδια για να τον προμηθεύει με ναρκωτικά!

Ο Στ. Μπακατζίεβ υποστήριξε ότι ο Νικολάι δεν είδε το παιδί διαμελισμένο, διότι - όπως είπε - ο ίδιος σκέπαζε τα μέλη της με κουβέρτα.

Όπως είπε, ο συγκατηγορούμενος του επέστρεψε ξανά στο σπίτι, αφού ο ίδιος ολοκλήρωσε τον τεμαχισμό!

Ανέφερε ακόμη, ότι το αίμα στους τοίχους του σπιτιού πετάχτηκε, ενώ προσπαθούσε να διαμελίσει το σώμα της κόρης του, κάτι που κατάφερε μετά από δυο - τρεις ημέρες.

Στη συνέχεια - κατέθεσε - πως όταν πέταγε τα μέλη του παιδιού στα σκουπίδια, ο Νικολάι τον βοήθησε πετώντας και εκείνος δυο σακούλες.

«Γνωρίζετε από ποιο σημείο του σώματος της μικρής ήταν τα μέλη που πέταξε ο Νικολάι;», ρώτησε ο πρόεδρος τον κατηγορούμενο και εκείνος απάντησε: «Ναι, αλλά δεν σας πω...», και συμπλήρωσε: «Αν υπάρχει κάποιο κομμάτι της Άννυ θαμμένο θα το έχει κάνει ο Νικολάι που πέταξε τις δυο σακούλες. Ίσως στο Πεδίον του Άρεως, εγώ πάντως δεν έθαψα κανένα μέλος της».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανατριχιαστική απολογία του

Σχετικές ειδήσεις