ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μητέρα Κωστή Πολύζου: Είναι το σπλάχνο μου. Δεν έχω κάνει όλα όσα με κατηγορούν

Μητέρα Κωστή Πολύζου: Είναι το σπλάχνο μου. Δεν έχω κάνει όλα όσα με κατηγορούν

Στις 11:35 το πρωί της Τρίτης (15/11) ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς.

Οι δύο κατηγορούμενοι της υπόθεσης, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή, έφτασαν στα Δικαστήρια της Καστοριάς λίγο πριν τις 11:00 το πρωί με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Η δίκη συνεχίζεται για τρίτη ημέρα και τα μέτρα της Αστυνομίας είναι αυστηρά. Επίσης σε όσους προσέρχονται στην αίθουσα του Δικαστηρίου πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος.

«Όσα χρόνια και να περάσουν ο πόνος θα είναι ο ίδιος», είναι τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε την απολογία της η Δέσποινα Κουτσέγκου, μητέρα του Κωστή Πολύζου που κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της.

Η Δέσποινα Κουτσέγκου αναφέρθηκε στην εξοχική τους κατοικία στην Χαλκιδική, λέγοντας πως η αγορά αυτή ήταν ιδέα του Κωστή και πως έφτιαχνε το μέλλον του.

Σε ερώτηση του προέδρου σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου: «Αγοράσατε το αυτοκίνητο 25.000 ευρώ και το πουλήσατε πολύ σύντομα και πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με αυτή που το αγοράσατε. Για ποιο λόγο; Γνωρίζετε ότι βρέθηκε κηλίδα αίματος στο αμάξι;»

dryjdtydytjdyt

Η Δέσποινα Κουτσέγκου απάντησε: «Όχι δεν έχω καθόλου άποψη. Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν. Είναι το σπλάχνο μου, το καμάρι μου, το κουβάλησα 9 μήνες στην κοιλιά μου. Είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου», συμπλήρωσε με συγκίνηση και απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τον λόγο που δεν πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα: «Μου το απαγόρευσε η Αστυνομία. Ήθελα να πάω και δε με άφηναν από την Ασφάλεια Κοζάνης»!

Στη συνέχεια, η εξέταση της κατηγορουμένης συνεχίστηκε με τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς.

«Είναι μια μοναδική μέρα αυτή για εσάς κα. Κουτσέγκου, χάθηκε το παιδί σας», είπε ο πρόεδρος στην κατηγορουμένη...
Στη συνέχεια της δίκης, βρέθηκε ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου ο οποίος χρησιμοποιούνταν από την οικογένεια, χωρίς όμως να έχει δηλωθεί ποτέ στις έρευνες της Αστυνομίας. Η Δέσποινα Κουτσέγκου είπε πως δεν γνωρίζει ποιος χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο αριθμό.

Στις 12:20, με παρέμβαση της εισαγγελέως, ζητήθηκε να επανεξεταστεί ο μάρτυρας που είχε διακοπεί την Πέμπτη 10/11 και υπήρχαν υπόνοιες για ψευδορκία. Επίσης ζητήθηκε εκ νέου από τον συνήγορο της υπεράσπισης να κληθεί ο γενετιστής κ. Φιτσιάλος, αίτημα το οποίο απέρριψε ο Πρόεδρος.

Πηγή: kozanilife