ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τσοχατζόπουλος: Τι αναφέρει το πόρισμα για την κατάσταση της υγεία του

Τσοχατζόπουλος: Τι αναφέρει το πόρισμα για την κατάσταση της υγεία του

Ιατρικό πόρισμα για τα προβλήματα υγείας του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, αναμένεται να καταθέσει στο Πενταμελές Εφετείο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση των «χρυσών μιζών» από εξοπλιστικά προγράμματα, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Λεωνίδας Κοτσαλής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κ. Κοτσαλή, σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος «εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη. Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου».

Τις προσεχείς ημέρες οι δικαστές αναμένεται να εκδώσουν την απόφασή τους για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού.

Σχετικές ειδήσεις