ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λαϊκή Ενότητα: Κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη (22/2)

Λαϊκή Ενότητα: Κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη (22/2)

Η Λαϊκή Ενότητα με ανακοίνωσή της καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες να δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 15:00, στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ΛΑΕ τονίζει ότι οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να προετοιμάζει σιωπηρά -με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων- ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με στόχο να ικανοποιηθούν οι εξοντωτικές για την πλειονότητα του λαού απαιτήσεις των δανειστών-«οικονομικών δολοφόνων».

Όμως, υποστηρίζει η ΛΑΕ, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών, του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων για την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων που θέτουν οι δανειστές σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Ο λαός δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν.

Σχετικές ειδήσεις