ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βίκυ Σταμάτη: Ο Άκης μού είπε ότι ο Σημίτης είναι νονός - Ο Παπανδρέου ήθελε να μας εξοντώσει

Βίκυ Σταμάτη: Ο Άκης μού είπε ότι ο Σημίτης είναι νονός - Ο Παπανδρέου ήθελε να μας εξοντώσει

Πυρά κατά των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου για την «εξόντωση του Άκη Τσοχατζόπουλου και της οικογένειας του» εξαπέλυσε η Βίκυ Σταμάτη κατά την τελευταία ημέρα της απολογίας της ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» από εξοπλιστικά προγράμματα.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αναφερόμενη στα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο άνδρας στις φυλακές Κορυδαλλού μία εβδομάδα μετά την προφυλάκισή της, είπε πως ο Κώστας Σημίτης έδωσε το «δακτυλίδι» στον Γιώργο Παπανδρέου υπό την προϋπόθεση πως ο τελευταίος θα εξοντώσει τον σύζυγο της.

Επαναλαμβάνοντας μέρος των όσων έχει υποστηρίξει σε παλαιότερη κατάθεση της, ισχυρίστηκε ότι: «Ο άνδρας μου, μου είπε ότι ο Σημίτης είναι ‘’νονός’’. Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου (σσ μετά από πίεση ανέφερε το όνομα του Αραφατ) τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει. Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».

Ωστόσο, η Βίκυ Σταμάτη κατόπιν επίμονων ερωτήσεων της προέδρου ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει «Αν έγινε παραλαβή των χρημάτων. Αυτό που ξέρω είναι ότι ανευρέθησαν στη λίστα Λαγκάρντ, ψάχνουν να βρουν τη μαμά τους (Παπανδρέου) δεν ξέρουν αν είναι».

Μάλιστα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, αρνούμενη κάθε σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται τόνισε πως «αυτή τη στιγμή, είμαι η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει».

Παράλληλα η Βίκυ Σταμάτη εξαπέλυσε επίθεση κατά του εξαδέλφου του Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα τον οποίο κατά τη διάρκεια της απολογίας της αποκαλούσε «ο εφιάλτης». «Κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας, ο οποίος είχε ένα μεγάλο κόμπλεξ γιατί ήθελα να είναι ο Άκης στη θέση του Άκη», είπε και πρόσθεσε «σήμερα ο Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στην εντατική χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη. Ο Ζήγρας βρέθηκε στη Γερμανία σε μια κλινική που δεν μπορείτε να περάσετε ούτε εσείς απ’ έξω κυρία Πρόεδρε η οποία στοίχιζε 50 εκατ. που τα πλήρωσε ο Τσοχατζοπουλος και ο Ζήγρας τα εισέπραξε μετά από το ΙΚΑ»

Βολές εξαπέλυσε και κατά του άλλοτε στενού συνεργάτη του άνδρα της Γιάννη Σμπώκου καθώς και της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέγοντας ότι εκείνη τους κατέστρεψε.

«Η Μολντενχάουερ μια φορά μου είπε στο τηλέφωνο θα σας καταστρέψω, το κατάφερε μας κατάστρεψε».

Πρόεδρος : Εκείνη σας κατέστρεψε;

Κατηγορούμενη : Ως ένα βαθμό ναι, γιατί είχε πολύ καλές σχέσεις με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Σχετικές ειδήσεις