ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή της Δάφνης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιαστή της Δάφνης

Μέρα με την ημέρα, καινούργια στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του «τυφλού» 52χρονου βιαστή της Δάφνης.

Δεν έχουν τέλος οι φρικτές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση απαγωγής και βιασμού μιας 22χρονη φοιτήτριας από έναν 52χρονο στη Δάφνη.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» αλλά και τα όσα αναφέρουν οι γείτονές του, ο 52χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή και οδηγούσε και μηχανάκι!

«Ήταν εδώ της περιοχής ο άνθρωπος, κυκλοφορούσε με ένα παπάκι… γενικά, ψυχικά δεν πρέπει να ήταν καλά, τον είχα διώξει 2-3 φορές από το μαγαζί. Τον έδιωξα γιατί ο χαρακτήρας του δεν ήταν σωστός, είχε πρόβλημα. Δεν επικοινωνούσε εύκολα, ήταν σε άλλο κόσμο. Το έπαιζε ξερόλας, ακριβώς, το έπαιζε χάκερ, ισχυριζόταν ότι ήξερε τα πάντα σε όλους στους τομείς και γενικά έβλεπες ότι το μάτι του γυαλίζει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας που διατηρεί μαγαζί με αναλώσιμα μελάνια και εκτυπώσεις στην Δάφνη και συνεχίζει:

«Οι γνώσεις του στους υπολογιστές ήταν μέτριες για αυτά που έλεγε. Να μεταδίδει βιντεάκια ναι δεν είναι δύσκολο πόσο μάλλον και ένα ζωντανό βίντεο. Θα μπορούσε ένα το κάνει ο οποιοσδήποτε μπορεί να σηκώσει ένα βίντεο. Έχω να τον δω περίπου ενάμιση χρόνο από εδώ στο μαγαζί. Αλλά γενικά τον ήξερα είναι της περιοχής, οδηγεί ένα μηχανάκι άσπρο. Δεν ήξερα ότι είναι τυφλός. Δεν ξέρω πόσο καιρό και ότι έμαθα ότι είναι τυφλός είναι από τα κανάλια. Είμαι 20 χρόνια στην περιοχή και τον θυμάμαι να οδηγεί μηχανάκι. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή τον είχα δει σίγουρα».

Σύζυγός ιδιοκτήτριας φαρμακείου που βρίσκεται στην καρδιά της Δάφνης υπογράμμισε ότι ο δράστης οδηγούσε μηχανάκι και πως διατηρούσε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάπου στην περιοχή.

«Είναι ένας επικίνδυνος βλάκας, και ένας βλάκας είναι ικανός για όλα… έχω να τον δω πάνω από 4 χρόνια. Έμενε εκεί στην γωνία στην Αβέρωφ και μετά χώρισε και έφυγε. Ο άνθρωπος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον είχα δει πριν από 4 χρόνια. Γύρναγε σε όλη την γειτονιά και είχε ένα μαγαζί εκεί πίσω από το δημαρχείο αλλά δεν θυμάμαι τι πούλαγε. Μάλλον κάτι με ηλεκτρονικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ένας άλλος γείτονάς του που μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή για να ζήσει με την σύντροφό του ανέφερε ότι ο δράστης είχε συχνούς τσακωμούς με την σύντροφό του (του δράστη) που ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά!

«Πως δεν κυκλοφορούσε; Κυκλοφορούσε συχνά αλλά μου ήταν τελείως αδιάφορος ως άνθρωπος και όταν τον είδα στο διαδίκτυο μου φάνηκε περίεργο. Είπα αυτός ο άνθρωπος έκανες αυτή την δουλειά. Προβλήματα όρασης δεν είχε απλώς είχε πολλούς τσακωμούς με την σύντροφο του. Άκουγα φωνές. Ήταν περίεργος άνθρωπος και για αυτό μου ήταν και αδιάφορος. Είχε μαζέψει σκυλιά και γατιά πάνω στο μπαλκόνι του, δημιουργούσε προβλήματα τέτοια. Δεν είχε ούτε καλημέρα με αυτόν τον άνθρωπο» είπε.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί που επεξεργάστηκαν το βίντεο που κατασχέθηκε από το σπίτι - κολαστήριο

Σοκαρισμένοι δηλώνουν ακόμα και οι πιο έμπειροι και εξοικειωμένοι, αστυνομικοί της Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν εξετάσει εκατοντάδες σκληρά βίντεο από τις απάνθρωπες σκηνές που είδαν με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Κοντζιλέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το πολύωρο βίντεο έχει υψηλή ποιότητα και σε πρώτο πλάνο υπάρχει η ανήμπορη 22χρονη κοπέλα. Ακούγονται συνεχώς οι αρρωστημένες εντολές που έδινε ο δράστης προς την κοπέλα η οποία είναι δεμένη και σε ημιλιποθύμη κατάσταση.

Όπως δηλώνουν αστυνομικοί ο 52χρονος χρησιμοποιούσε για αρκετή ώρα διάφορα ερωτικά βοηθήματα προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του επιθυμίες.

Τι αναφέρει το θύμα

Σοκ προκαλούν και οι αποκαλύψεις για τις διαστραμμένες πράξεις του, από την ίδια τη φοιτήτρια που κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια του.

Το ίδιο το θύμα αποκαλύπτει στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή και βασανιστή της, πριν αστυνομικοί φτάσουν στο σπίτι - κολαστήριο της οδού Όθωνος και την σώσουν.

Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

foititria katathesib copy
foititria katathesi2b copy
foititria katathesi3 copy

(Πηγή: bloko.gr)

Ομολογία - σοκ από τον 52χρονο

Στην ομολογία ότι πριν την 22χρονη είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις και με άλλη κοπέλα, προχωρά στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 52χρονος που συνελήφθη στη Δάφνη.

11sdfhh
Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τόσο στην προηγούμενη περίπτωση όσο και σε αυτή της φοιτήτριας, οι κοπέλες είχαν συμφωνήσει να κάνουν όσα τους ζητούσε. Ειδικότερα δε στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είχε συμφωνήσει με την 22χρονη να της δίνει τα διπλάσια χρήματα -από αυτά που της έδινε για να του καθαρίζει το σπίτι- προκειμένου να ικανοποιεί τις ορέξεις του

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του ανθρώπου που σόκαρε το πανελλήνιο

Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα (8/5/2017) η Αστυνομία κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τα στοιχεία ταυτότητας αλλά και φωτογραφίες του 52χρονου που νάρκωσε και βίασε την άτυχη φοιτήτρια.

Ο 52χρονος συνελήφθη στις 4/5/2017 στην περιοχή της Δάφνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ


Σχετικές ειδήσεις