ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αμαλιάδα: Ελεύθεροι οι αλλοδαποί που κατηγορούνται για μαστροπεία

Αμαλιάδα: Ελεύθεροι οι αλλοδαποί που κατηγορούνται για μαστροπεία

Ελεύθεροι αφέθηκαν την Παρασκευή (16/6/2017) οι δύο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί στο δάσος της Στροφυλλιάς στην περιοχή της Μανωλάδας για υπόθεση πορνείας και κατηγορούνταν ως μαστροποί.

Ο 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ο 23χρονος ομοεθνής του απολογήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ανακριτή Αμαλιάδας και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, ο μεν πρώτος με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στο Α.Τ. της περιοχής διαμονής του, ο δεύτερος να παρουσιάζεται μία φορά το μήνα.

Η δικογραφία

Και οι δύο συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Α.Τ. Βουπρασίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ο 42χρονος και ο 23χρονος να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν δύο 20χρονες από την Βουλγαρία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με την Αστυνομική έρευνα φέρεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο, σχεδόν καθημερινά, στο δάσος της Στροφυλίας και στο Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ.

Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην περιοχή, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο της συνεύρεσης.

Οι δύο 20χρονες αλλοδαπές είχαν μεταφερθεί από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, από τον 42χρονο, ο οποίος μαζί με τον 23χρονο τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις