ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τρόμος για τη νέα αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι - Παρέμβαση εισαγγελέα

Τρόμος για τη νέα αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι - Παρέμβαση εισαγγελέα

Μενίδι: Θρίλερ με το νέο περιστατικό που συγκλόνισε χθες Κυριακή 25 Ιουνίου την περιοχή του Μενιδίου- Υπό την εποπτεία εισαγγελέα θα διενεργείται στο εξής η έρευνα της Αστυνομίας για το νέο περιστατικό αδέσποτης σφαίρας στο Μενίδι, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του μαθητή, την ώρα της σχολικής γιορτής, στο προαύλιο του σχολείου του.

Το χθεσινό περιστατικό που αποκάλυψε πρώτο το Newsbomb.gr επαναφέρει τις έρευνες των αρχών στην περιοχή του Μενιδίου, αφού παρά τον τραγικό θάνατο 11χρονου μαθητή, η ανομία στην περιοχή ζει και βασιλεύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης θα εποπτεύσει την έρευνα μετά την καταγγελία πως αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα μάλιστα με τη θεία του κοριτσιού, η σφαίρα χτύπησε πίσω ακριβώς από το σημείο που βρισκόταν η μικρή η οποία μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να γλιτώσει σαν από θαύμα έναν επικίνδυνο τραυματισμό.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει ζητήσει να ενημερώνεται μάλιστα προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Σχετικές ειδήσεις