Υπόθεση Γιαννουσάκη: Στον Εισαγγελέα κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

newsbomb

Υπόθεση Γιαννουσάκη: Στον Εισαγγελέα κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο μικροσκόπιο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας  Εφετών Πειραιά Παναγιώτη Μπρακουμάτσου τέθηκαν οι καταγγελίες που έχει διατυπώσει με μηνυτήρια αναφορά του ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με τις οποίες ο κρατούμενος Ευθύμιος Γιαννουσάκης  δέχθηκε πιέσεις  για να στοχοποιήσει τον ίδιο στην υπόθεση της μεταφοράς  2,1 τόνων ηρωϊνης με το πλοίο Noor 1.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς του, το οποίο αποτελεί και το αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο κ. Μπρακουμάτσος. Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης μάλιστα ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει και να εξετάσει και τους μάρτυρες που έχουν προταθεί από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως είναι γνωστό ο επιχειρηματίας στρέφεται κατά του αξιωματικού του λιμενικού Σώματος και κάθε άλλου υπευθύνου που φέρονται να είχαν ρόλο στις καταγγελλόμενες πιέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί , ότι ο εισαγγελικός λειτουργός στο πλαίσιο της έρευνάς του εάν … σκοντάψει σε πολιτικά πρόσωπα , αμέσως θα διαβιβάζει –σύμφωνα με το νόμο – το φάκελο στη Βουλή , τα μέλη της οποίας έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα με βάση το Σύνταγμα για την διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved