ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ηράκλειο: Χαμός στη δίκη για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία - Εκκένωσαν την αίθουσα

Ηράκλειο: Χαμός στη δίκη για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία - Εκκένωσαν την αίθουσα

Παραλίγο να βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση στην αίθουσα του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, καθώς δυο κουβέντες ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν το ήδη τεταμμένο κλίμα μεταξύ κατηγορουμένων και των συγγενών των θυμάτων.

Η ένταση ξέσπασε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της ιατροδικαστού και τεχνικής συμβούλου από την πλευρά των κατηγορουμένων, Ελπίδας Σπανουδάκη.

Την ώρα που η πολιτική αγωγή «βομβάρδιζε» την ιατροδικαστή με ερωτήσεις, συγγενής του Ξυδάκη ειρωνευόμενη την κα Σπανουδάκη, είπε δυνατά, «Εσύ δεν έπρεπε να ήσουν εδώ πέρα, έπρεπε να ήσουν αυτόπτης μάρτυρας». Τότε κάποιο άτομο από την πλευρά των κατηγορουμένων είπε δυνατά «Σκάστε». Αυτές οι δυο κουβέντες ήταν αρκετές για να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να προκληθεί ένταση μεταξύ των δυο πλευρών.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν μέσα στην αίθουσα να προσπαθήσουν να απομακρύνουν τη μια πλευρά από την άλλη και να εκκενώσουν την αίθουσα, βγάζοντας κατοίκους και συγγενείς έξω μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων