Δώρα Ζέμπερη: Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αναπαράσταση της δολοφονίας ζητά η μητέρα της

Newsbomb

Δώρα Ζέμπερη: Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αναπαράσταση της δολοφονίας ζητά η μητέρα της

Αναπαράσταση της άγριας δολοφονίας αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων ζητεί η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο τον περασμένο Οκτώβριο στο Β' Νεκροταφείο.

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (15/01) τον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και παρέδωσε έναν μακροσκελή κατάλογο με ερωτήματα που ζητά να απαντηθούν από τον καθ' ομολογία δολοφόνο της κόρης της, Δώρας.

Ο Σοροπίδης με τις τελευταίες «αποκαλύψεις» του, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, ή ηθικούς αυτουργούς, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη και για το λόγο αυτό ζητεί: α) αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν και β) άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Επίσης η οικογένεια ζητεί από τον δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved