ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέες περιπέτειες για τον Αγγλούπα: Στο σκαμνί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Νέες περιπέτειες για τον Αγγλούπα: Στο σκαμνί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κάθισε σήμερα ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της «απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» το 2011 σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη, αδελφής της Όλγας Φαρμάκη που συμμετέχει  στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι «Survivor».

Η εκδίκαση της υπόθεσης άρχισε σήμερα και θα συνεχιστεί και αύριο, Τρίτη (13/2) με τον εισαγγελέα της έδρας παρά την απουσία ουσιωδών μαρτύρων, όπως της Όλγας Φαρμάκη η οποία λόγω της συμμετοχής της στο «Survivor», βρίσκεται στον 'Άγιο Δομίνικο.

Πρόεδρος: Η Φαρμάκη Όλγα όμως ήταν παρούσα στο περιστατικό....Είναι σημαντική μάρτυρας...

Εισαγγελέας: Υπάρχει μια βαρύτατη κατηγορία κύριε συνήγορε και οι μάρτυρες πρέπει να σέβονται το δικαστήριο και να έρχονται. Εδώ απουσιάζουν τουλάχιστον 4 με 5 μάρτυρες.

Η επίθεση σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2011 σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Δράστης, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις έρευνες ήταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, τότε σύντροφος της αδελφής της Γωγώς Φαρμάκη, Όλγας, η οποία είχε καταθέσει για το περιστατικό: «Με το που τον είδα να έρχεται βίαια προς το μέρος μου, φοβήθηκα πολύ και άρχισα να ανεβαίνω τρέχοντας τη σκάλα προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτός με ακολούθησε κυνηγώντας με και πίσω του ήταν η Όλγα. Κάθισα στο κεφαλάρι του κρεβατιού μαζεμένη από τον φόβο μου και με σκυμμένο το κεφάλι. Μου ζήτησε ξανά το σκυλί μου, τη Ζιζέλ, και, όταν αρνήθηκα ξανά, με πυροβόλησε. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα τον Αγγλούπα να κρατάει όπλο και να σημαδεύει και κοιτώντας είδα την κοιλιά μου γεμάτη αίματα».

Ωστόσο, η κατάθεση της Γωγώς Φαρμάκη ερχόταν σε σύγκρουση με εκείνη της αδελφής της Ολγας, αλλά και του ίδιου του Αγγλούπα, οι οποίοι υποστήριζαν ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν ο τελευταίος το έβγαλε από την τσέπη του για να χαϊδέψει το σκυλάκι των δύο κοριτσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγγλούπας είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για συμμετοχή στη σπείρα των Ρομά που ξάφριζαν σπίτια επωνύμων.

Σχετικές ειδήσεις